SNS víta Národný pochod za život

22.09.2013 Bratislava

Podľa Slovenskej národnej strany (SNS) je európska civilizácia aj slovenská spoločnosť predovšetkým v hlbokej hodnotovej a morálnej kríze, ktorá má tendenciu sa stále prehlbovať a môže ohroziť samotnú podstatu a existenciu základných inštitúcií spoločnosti – tradičnej rodiny aj tradičných národov v Európe.
Ľudia majú legitímne aj ústavné právo postaviť sa na odpor proti programovému presadzovaniu doktrín ideológie multikulturalizmu šírených Európskou úniou a niektorými Nedeľný Národný pochod za život v Košiciach je prvou lastovičkou mobilizácie zdravej mlčiacej väčšiny za obranu normálnej existencie rodiny, manželstva aj národa, preto má plnú podporu vedenia, členov a sympatizantov Slovenskej národnej strany. Podporu Národnému pochodu za život vyslovilo na svojom rokovaní 11. septembra v Bratislave aj Predsedníctvo SNS.
Národniari rovnako programovo v minulosti aj teraz podporujú ústavné zakotvenie manželstva ako výlučný zväzok muža a ženy. Na druhej strane sobotňajší multi-kulti Dúhový pochod v Bratislave je dokonca v rozpore s ústavou, keďže Slovenská republika sa neriadi nijakou ideológiou, vrátane neprípustnosti šírenia ideológie multikulturalizmu. Kontroverzná podpora pochodu z radov niektorých politikov a veľvyslancov nie je o právach a o demokracii, ale o zvrátenej podpore deštrukcie normálnej spoločnosti.

Rafal Rafaj
prvý podpredseda SNS
 

Vyberte región